Nazister och socialister – enade mot samma mål

Ingen nyhet att socialister och nazister i mångt och mycket har samma agenda (nazism=nationalsocialism), i alla fall när det gäller hatet mot judarna. I den vidriga propagandahetsen som pågår mot tennismatchen mellan Israel och Sverige gör nazisterna gemensam sak med socialisterna, däribland SSU.

Kamratskap Bleking, en nazistisk gruppering som huserar i Blekinge, är i full färd med att affischerar mot matchen och Israel. Så här skriver de:

Den 7 mars sluter vi upp bakom nätverket Stoppamatchen.se i en större demonstration mot Israel. Stoppamatchen.se är ett politiskt obundet nätverk vars huvuduppgift är att upplysa och agera mot Israels krig och ockupation.

Samtidigt säger SSU samma sak:

SSU arbetar för att matchen ska stoppas […] SSU deltar tillsammans med stoppamatchenkampanjen

Inte nog med att deras argumentation – från båda läger – är grovt felaktiga och i de flestas fall direkt lögnaktiga. Den brun-röda blandningen har i det närmaste samma argument, fast de försöker vinkla det annorlunda. Men synar man deras argument handlar det egentligen om samma sak – bojkottar judarna för att de är judar. 

Nej, det handlar inte om Gaza som de försöker göra gällande. De argumenten de framför är historielösa och mestadels propaganda taget direkt från Hamas. Med lite tur ska jag skriav ett stycke om det inom kort. Trots att araberna sedan tidernas begynnelse, och även nu i senaste kriget mot Hamas, ständigt attackerat Israel och medvetet gömt sig bland civila och barn kör vänster och nazisterna på samma villfarelse att det är Israel som påbörjade aggressionen.

Man struntar i att israel lämnade Gaza, och att området blev ”judenrein” som de sa i Tyskland. Det tycker man är helt OK – etnisk rensning men bara om man rensar judar. Samtidigt anklagar man Israel för etnisk rensning. Är det inte intressant att anmärka följande:

Antal judar i arabvärlden 1948: 950.000
Antal judar i arabvärlden 2008: knappt 7000

Antal araber i Israel 1948: 150.000
Antal araber i Israel 2008: 1,3 miljoner

Gazas arabiska befolkning har formligen exploderat, och den judiska har rensats ut – med världens hurra och påhejande.

Dubbelmoralen är påtaglig. Ja den direkt vidriga anti-judiska hetsen ligger som en tjock gegga över Sveriges mediakår och de flesta svenska politiker, ivrigt påhejade av den allt mer fientliga och aggressiva muslimsk/arabiska minoriteten.

Läs mer på Fred i Mellanöstern.

Smålandsposten: Hatets demonstranter i Malmö
 Smålandsposten: Hatet, inte nöden, samlar Stoppa Matchen-demonstranterna
Christopher Aqurette: Att mäta rättigheter i antal döda (på engelska), 2
Johan Ingerö: Stor tennispogrom planeras i Malmö
Isobel Hadley-Kamptz: Medhjälp till brott

SvD om bombhot mot tennisspelarnas hotell

Lista: Palestinagrupperna, kommunister och Svensk-Kubanska föreningen

Svd, 2, 3, 4, 5, 6, DN, 2, 3, 4, 5, Syd, Dag, DN, Ab, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Hd, Ps, Syd, 2, Dn, Syd, 2, 3, Smp,Kri, 2, Hd, N, 2, 3, B, 2, 3, Hd, 2, 3, Etc, Vg SDS