Muslims mobb attackerar engelsk polis

England
Vid en pro-arabisk demonstration mot Israel bestämde sig hundratals av deltagarna att attackera den israeliska ambassaden och attackera polisen. Här är ett vittnesmål – från en av poliserna – där han beskriver hur de attackerade och grovt misshandlade poliser.

 Jag citerar (och översätter):

Plötsligt hörde vi anrop från våra andra poliser att dussintals försökte bryta sig igenom portarna för att komma åt ambassaden, de klättrade, kastade allt de kunde få tag på, kastade brinnande flaggor och poliserna behövde mer poliser att hjälpa till. Inom några sekunder hörde vi anropet som ingen polis vill höra ”mer enheter nu, brådskande hjälp, we attackeras, polis skadad”

Det som startade med ett dussintal blev snabbt ett hundratal och poliserna attackerades med projektiler inkl glasflaskor, ballonger med färg, metallbitar och metalstänger och ett antal hade blivit indragna i folkmassan och nerslagna. En polis slogs medvetslös med en metalstång, två fick allvarliga ansiktsskador och andra poliser (män och kvinnor) sparkades och slogs upprepade gånger till ett antal ”PSUs” lyckades nå dem. Under tiden var vi inte tillåtna att bära hjälmar och marscherade fortfarande mot ambassaden.

Polisen fortsätter sen med att påpeka att de nu fick order om att sätta på sig sin skyddsutrustning. Tidigare var de under order att inte sätta på sig utrustningen för man vill inte ”provocera” den arabiska massan. Detta trots att man visste att deras demonstrationer alltid urartar och blir våldsamma, enligt polismannen. Han fortsätter:

När vi kom tillbaka till vår postering i fronten av demonstrationen fick vi information att ett antal affärer mitt emot ambassaden hade blivit attackerad och plundrad och att man hade sett demonstranterna stjäla flaskor och knivar som distribuerades i folkmassan, och sedemera kastades mot poliserna vid portarna. Vi informerades om att flertalet molotovcoctails kastades mot poliserna vid porten men att de inte tog fyr.

Läs hela vittnesmålet här: So… who started it?

Se video:

 

 

http://sydsvenskan.se/eceRedirect?articleId=411919&pubId=2
http://sydsvenskan.se/eceRedirect?articleId=410120&pubId=2
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=881785
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=881772

En reaktion på ”Muslims mobb attackerar engelsk polis

Kommentarer inaktiverade.