Läs Muslimska Friskolan

Jag listar här ett antal intressanta blogginlägg från Muslimska Friskolan som alla visar på hur islamiseringen fortgår i Sverige och Europa.

Islam stänger Malmös största diskoSlagthuset ska bland annat ha fått besked om att se upp med folk från framför allt Rosengård och Landskrona.”

Datorer fäller islamistiska rosengårdsmördare ”Den häktade 17-årige eleven från Rosengård uppmanar 28 december 2008 på sin blogg att sända pengar till Al-Aqsa spannmål”

Pedagogisk fortbildning om muslimer ”I stort sett hela den två timmar långa föreläsningen handlade om tips på hur lärare ska handskas med de problem som föreläsaren ansåg att muslimer skapade i Malmö.”

Skolor rensar ut muslimska eleverÅlholm skole och andra danska skolor rensar ut muslimska elever eftersom rektorerna anser att muslimer står för våld och hot”

Moskékravallerna orsakar inbrottsvåg ”När Islamiska Kulturföreningens källarmoské stängdes startade upploppen på Rosengård. En av planerna med kravallerna vid koranskolan var att stjäla huvudnycklar. Nu använder rosengårdsungdomarna dessa till att göra inbrott…”

Alla interner på Malmöfängelset har invandrarbakgrund ”Svaret från Kirsebergsanstalten blev att det finns ju inga svenskar på anstalten. På de sista åren har enligt personalen andelen invandrare ökat från att ha legat runt 85 % till att idag 2009 i stort sett vara total”

Dagens Media avslöjar islamcensurDagens Media har lyckats få flera dagstidningar att bekräfta censur mot islamkritiska blogginlägg”

Vi drivs i en riktning från ett öppet och tryggt samhälle, till ett våldsamt, otryggt och instängt samhälle. Det är denna utvecklingen som de 7 riksdagspartierna drivit i många år och effekterna av denna vanskötsel syns nu allt tydligare…