Fredsmanifestation vs hatpropaganda

(Uppdaterad 12 jan, 12.42)

[ENGLISH VERSION]

Jag deltog idag på den pro-israeliska manifestationen för fred i Köpenhamn. Antalet deltagare är klart underdriven i Sydsvenskan, som rapporterar om 250 personer. Min uppskattning är närmare 1000.

Vår manifestation var fredlig, lugn och budskapet var FRED! Talare efter talare talade om vilja till fred och samförstånd och när de sa detta möttes det med jubel av deltagarna.

På andra sidan Rådhusplatsen fanns den pro-arabiska motdemonstrationen. Där var budskapet något helt annat. Istället för att vilja och eftersträva fred skrek araberna endast om hat och död! De höll sig i huvudsak till arabiska när de skrek, och de delarna håller på att översättas, men vissa delar pratade de danska och där hör man klart och tydligt att de skriker om att ”döda judar”.

Det första videoklippet är från vår manifestation för Israel – fredlig och med ett budskap om FRED! Som man kan se och höra nedan applåderar vi alla när talarna förespråkar fred och samförstånd. Se kontrasten med klippet efter…

Här är nästa videoklipp – de hatiska araberna. Skillnad mellan pro-israelerna och pro-arabisterna?


Direkt när klippet börjar kan man göra dem ropa ”ner ner Israel, ner ner USA, ner ner demokrati, ner ner Danmark”.
41 sekunder kan du se en av dem göra en nazi-hälsning.
1 min och 10 sekunder kan du se dem säga ”vi vill döda alla judar, alla judar borde slås ihjäl, de har ingen rätt att existera!”

Här är översättningen av den arabiska ramsa de skriker:

Arabiska: Khaybar Khaybar ya yahud, jaysh Muhammad sawfa yaud!
Engelska: Khaybar Khaybar, Oh Jews! The army of Muhammad will return!

UPPDATERING:
JihadWatch berättar
historien om Khaybar:

As I explain in my book The Truth About Muhammad, Muhammad led a Muslim force against the Khaybar oasis, which was inhabited by Jews — many of whom he had previously exiled from Medina. … (read more)

Jag frågade den danska insatschefen om hurvida det var lagligt att hetsa mot judar och uppmana till mord på judar. Han svarade

Nej, men vi tänkter inte göra något åt det…

Flera andra danska poliser svarade samma sak…

Det är mycket tyst om detta i tidningar och TV. I Sverige har jag inte sett eller hört talas om att någon tagit upp detta. DR2 hae tydligen ett klipp från det i korthet, dock inga kommentarer om det.

Precis nu fick jag reda på att internet-tidningen 180Grader (dansk) visar min video på deras website:

Heilende anti-israelere: Alle jøder skal dræbes

Tittar ni på Youtube – klicka på ”hög kvalite” för att se det i högre upplösning.
Inom ett par dagar kommer talen, i sin helhet, läggas ut på YouTube. Snart hoppas vi också få det den arabiska mobben skrek översatt till svenska.

Sydsvenskan Sydsvenskan Sydsvenskan SvD DN GP SvD