Inne att hata judar

Jag har länge varit övertygad om att den muslimska invandringen till Sverige och Europa kommer medföra stora och ytterst allvarliga problem för oss icke-muslimer. Som vanligt är det alltid judarna som tar första smällen, så även i dag.

När det inte längre var acceptabelt att hata judar, gled man smidigt över till ”antisionism” som är en illa förklädd antisemitism. Judarna, som enda folk på planeten, har inte rätt till ett eget land menar man. Den stora muslimska invandringen i Europa, som i åratal genomfört kravaller över hela Europa (Frankrike, Sverige, Danmark, England etc), känner nu att deras antal är tillräckligt många och med den hatiska vänstern med sig känner man sig ganska fri att börja attackera judar även i Europa. T.ex. har ännu en jude mördats av muslimer, denna gången i Frankrike – och det är knappast något nytt i det landet.

Jihad i Malmö rapporterar att den 70-årige judiske läkaren Désiré Amsellem skjutits ihjäl och polisen letar efter muslimer. I Oslo har den pro-arabiska mobben visat samma mönster – att attackera judar var man än ser dem. I Danmark förbereder sig polisen för att avstyra en förväntad arabisk mobb då den pro-israeliska demonstrationen kommer äga rum i centrala Köpenhamn.

Olika muslimska artister kryper nu öppet fram med sina rasistiska åsikter och deklarerar stolt sitt stöd till den antisemitiska dödskulten som heter Hamas eller Hizballah. Vänsterns hantlangare gör detsamma och känner sig styrkta i den allt med judefientliga omgivningen som Europa nu är pga den enorma muslimska invandringen som skett hit.

Alla dessa övergrepp bortförklaras med något diffusa argument om Israel och Gaza. Anklagelser om ”brott mot folkrätten” haglar men de som skriker om det mest kan minst om folkrätten och dess bestämmelser. Här kan man läsa lite om det för de som bryr sig. Dock verkar de flesta inte bry sig alls om fakta, argument, händelseförlopp eller ”orsak och verkan”. Man struntar i all bevisning som finns om Hamas ”mänskliga sköldar” som de använder sig flitigt av. Man ignorerar deras hatpropaganda – som Goebbles skulle vara stolt över – och avfördar det som propaganda trots att man enkelt kan se filmklipp när diverse muslimska ledare uppmanar till slakt på judar, till Israels utplåning etc.

Hata Israel, hata judar. Det är inne nu.