Bakgrunden till upploppen i Rosengård

Muslimska Friskolan berättar om socialdemokraternas och ABFs långa tradition att hålla islamisterna om ryggen. I en lång bloggpost går de igenom bakgrunden till hur socialdemokraterna, ABF och andra vänsterorganisationer medvetet satt käppar i hjulet gällande utredningar och undersökningar om muslimernas förehavanden runt om i landet. ABF har kanaliserat stora summor skattepengar direkt till islamisterna, som driver knark och vapenhandel, prostitution samt svartklubbar.

I många fall har de etablerade partierna dragit sig undan av rädsla för att bli kallade ”islamofober”, i andra fall av girighet. Här förklaras också bakgrunden till de senaste kravallerna i Rosengård.

Det är väl värd läsning som ger en ett hum om hur fega våra riksdagspolitiker verkligen är och hur islams fula tryne sprider sig i landet!

Några citat från blogginlägget:

På den tiden var det inte känt att ABF i Malmö betalade allt. Det var hela hyran, datorer, verksamhetsbidrag med mera. ABF hade nämligen inga offentliga register över vilka föreningar man samarbetade med och hade ingen skyldighet att redovisa det.

ABF ville 2004 inte ange på sin hemsida vilka invandrarföreningar man samarbetade med. […] På förfrågan ställdes frågor vad uppgifterna skulle användas till. ABF ville av någon anledning inte berätta.

[…]

Allt finansierat av ABF via skattepengar som inte redovisades. Men smått chockade över att ABF finansierade verksamheten fullständigt. Bland de andra invandrarföreningarna fanns de flesta svartklubbar kända av Malmöpolisen sedan många år. Här flödade narkotika, svartsprit, prostitution och vapenhandel. Dessas hyra, datorer och annan verksamhet finansierades också av ABF i Malmö. Den lilla del som finansierades av Fritidsförvaltningen hade polisen försökt strypa. Men svartklubbarna dog ändå inte ut. Anledningen var att man inte kände till att ABF betalade nästan allt.