Migrationsverket och Palmer kommer undan med grundlagsbrott!

Migrationsverket beslutade sig slutligen för att helt strunta i tingsrättens dom som gav Lennart Eriksson rätt på alla punkter mot Migrationsverket. Istället bestämmer sig Migrationsverket att utnyttja en paragraf i LAS för att avskeda Lennart. Det är helt bisarrt att ett land som utger sig för att var ett rättssamhälle kan tillåta en statlig myndighet att bryta mot grundlagen.

Istället borde Migrationsverket tvingas ge Lennart sin position och de ansvariga cheferna – Eugene Palmer med flera – borde avskedas och hållas ansvarig för det grundlagsbrott de uppenbarligen är skyldiga till.

Men inte i bananrepubliken Sverige. Istället tar man skattepengar och köper ut Lennart – mot hans vilja – och struntar i resten. Vad innebär detta egentligen? Att ha sina egna politiska åsikter är därmed förbjudet i Sverige eftersom det numera går att köpa ut personer med hjälp av en lucka i LAS. Alla möjliga personer med åsikter som inte stämmer överens med chefens åsikter kan alltså fritt avskedas. Det spelar ingen roll om tingsrätten dömer till den avskedades fördel!

Hur kan man acceptera att skattepengar används för att köpa loss en person, och personen som begick brottet (Palmer) går helt oberörd från det hela?

Jag hoppas att Lennart går vidare till Europadomstolen. Detta är ett brott mot grundläggande mänskliga rättigheter.

DN

Lennart Erikssons blogg